Jo la vaig fer amb un porro, la carn de mitja albergínies i uns xampinyons laminats.
Ho vaig anar sofregint amb paciència. Primer el porro tallades en làmines fines. Després l'albergínia ben tallades a trossos. Després els xampinyons ben fines. Quan tot a reduït caldrà preparar la massa.
Estén la massa brisa per cobrir tot el motllo on ho veurem. Posem el forn a preescalfar a 200 graus.
Un cop la massa s'ha ajustat al motllo l'introduim un quart d'hora.
Mentrestant hem batut quatre ous i els hem barrejat amb la crema de llet. Afegirem a l paella amb la verdura tot remenant-ho perquè es barregi bé.
Un cop fet això treiem del forn la massa i la comencem a omplir del sofregit que tenim a la paella. Distribuim be i quan ho tenim ho fiquem al forn 180 graus durant 30 minuts.
Aneu vigilant el forn i afegiu, si us ve de gust una Miqueta de formatge ratllat els cinc darrers minuts. El resultat és simplement deliciós.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada