diumenge, 1 de juny del 2025

Arròs amb llaunes de conserva

Ideal quan has d'improvisar i quedar bé alhora.


Necessites:
Si vols fer sofregit, ceba, pebrot vermell, pebrot verd...
Si no et vols embolicar les llaunes. Jo aconsello: calamars en salsa americana, trossos de poton, cloïsses, zamburiñas etc També surten molt bons els xipirons farcits. Però millor triar un parell O tres de conserves, que al final podria resultar massa empatxós.
Si vols fer sofregit, sofregit la ceba i afegeix després el pebrot.
Si no et vols liar posa el contingut de les conserves en una paella. Si has fet sofregit li afegeixes. Una copa de vi sempre va bé (pel guisat, per beure també però ara estem cuinant). 

Deixem uns minuts a foc fort perquè s'evapora el vi que li hem posat al guiso.
Afegim l'arròs, el daurem remenant amb una espàtula de fusta. Integrem bé.
Posem finalment el caldo de peix (3 unitats per cada una d'arròs).
Ho deixem coure entre 13 i 18 minuts.
Quan ha passat aquest temps comprovem que el gra està cuit. Apaguem el foc i ho deixem 5 minuts reposant i... Amic! Ja podràs comprovar com de fàcil i de barat és fer un arrosser d'urgència. Apa! Bon profit 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLAMINERA AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients: 1 Kg de llaminera de porc 1 ceba 1 porro Uns xampinyons Unes llanegues Un grapat de castanyes cuites Combinat de fruits secs  O...