diumenge, 1 de juny del 2025

Quiche de verdures

Una tarta de verdures deliciosa i plena de nutrients.
Jo la vaig fer amb un porro, la carn de mitja albergínies i uns xampinyons laminats.

Ho vaig anar sofregint amb paciència. Primer el porro tallades en làmines fines. Després l'albergínia ben tallades a trossos. Després els xampinyons ben fines. Quan tot a reduït caldrà preparar la massa.

Estén la massa brisa per cobrir tot el motllo on ho veurem. Posem el forn a preescalfar a 200 graus.

Un cop la massa s'ha ajustat al motllo l'introduim un quart d'hora.

Mentrestant hem batut quatre ous i els hem barrejat amb la crema de llet. Afegirem a l paella amb la  verdura tot remenant-ho perquè es barregi bé.

Un cop fet això treiem del forn la massa i la comencem a omplir del sofregit que tenim a la paella. Distribuim be i quan ho tenim ho fiquem al forn 180 graus  durant 30 minuts.


Aneu vigilant el forn i afegiu, si us ve de gust una Miqueta de formatge ratllat els cinc darrers minuts. El resultat és simplement deliciós.
Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada