Sabors Silvestres

Memòria de receptes originals i també tradicionals. Totes amb un toc Silvestre...

▼
dissabte, 1 de novembre del 2025

LLAMINERA AMB SALSA DE CASTANYES

›
Ingredients: 1 Kg de llaminera de porc 1 ceba 1 porro Uns xampinyons Unes llanegues Un grapat de castanyes cuites Combinat de fruits secs  O...
diumenge, 20 de juliol del 2025

GAZPACHO AL ESTILO DE LA ABUELA (Mn. Cuisine)

›
Fresco y muy nutritivo. En casa mi madre preparaba este gazpacho y lo guardábamos en una botella en la nevera. Una de nuestras bebidas prefe...
diumenge, 1 de juny del 2025

Engrunes de pa / Migas

›
Un dels meus plats favorits per excel·lencia: Migas de pan. "Engrunes Silvestres". Com que no puc fer anar la rasera tenia l'e...

Quiche de verdures

›
Una tarta de verdures deliciosa i plena de nutrients. Jo la vaig fer amb un porro, la carn de mitja albergínies i uns xampinyons laminats. H...

Arròs amb llaunes de conserva

›
Ideal quan has d'improvisar i quedar bé alhora. Necessites: Si vols fer sofregit, ceba, pebrot vermell, pebrot verd... Si no et vols emb...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

La meva foto
Jesús Silvestre Caballero
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.