dissabte, 15 de març del 2025

Galetes d'avena

Recepta del meu amic Toni amb alguna aportació personal:

250g de flocs d'avena
50g farina d'ametlla
50g farina de blat de moro
10g de llevat

1. Ho barregem bé.

2 ous batuts
1 culleradeta de vainilla
80g de sucre morè 
50ml d'oli de gira-sol
10cl de llet d'avellana

2. Ho batem tot
3. Anem formant la massa barrejant a Poc a Poc la part sòlida i la part líquida.
4. Afegim llàgrimes de xocolata
5. Formem boletes petites i les col.loquem a la safata de forn amb paper vegetal.
6. Aixafem les boletes i adornem amb més llàgrimes de xocolata.
7. Enfornem a 180 graus durant uns 15 minuts
Et voilà, el moment de tastar i comprovar si estan ben cuites per dins i una mica dauradetes per fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLAMINERA AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients: 1 Kg de llaminera de porc 1 ceba 1 porro Uns xampinyons Unes llanegues Un grapat de castanyes cuites Combinat de fruits secs  O...