divendres, 14 de març del 2025

Amanida de pebrots, tonyina, anxoves, olives i mongeta.

Molt sovint els divendres, que habitualment dino sol, faig cuina d'aprofitament. Com que el nombre de persones que hi ha per dinar és canviat, tenim el costum de cuinar una mica a l'engròs.
Per fer cuina d'aprofitament el primer que cal és obrir la nevera i el congelador y a partir d'aquí fer les combinacions que més ens agradin.
Doncs avui, la nevera amagava al seu interior una pebrots vermells escalivats i un grapat de mongeta planca d:ahir. Doncs ha estat tan fàcil com afegir-hi unes olives, una mica de tonyina i unes quantes anxoves. Així de simple i així de fàcil. Un plat que (amb les variacions que imposa cada moment) repetiré ben segur en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLAMINERA AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients: 1 Kg de llaminera de porc 1 ceba 1 porro Uns xampinyons Unes llanegues Un grapat de castanyes cuites Combinat de fruits secs  O...