divendres, 14 de març del 2025

Albergínia farcida

Però la cuina de reaprofitar casolana també dóna bones sorpreses.
Una albergínia solitari i de tamany mitjà que havia al calaix de la verdura.
Una mica de sofregit sobrant 
Una mica de carn picada que he descongelat.... I som-hi.

1. Tallem i buidem les albergínia.
2. Es tallen en petits dauets la "carn d'alberginia" sobrant i la passem uns minuts al microones amb oli i sal.
3. Quan estan una mica cuits els dauets ho barregem amb el sofregit que teníem reservat. I de nou al microones, dos o tres minuts més.
4. Mentrestant posem les dues mitges albergínies a l'air-fryer. Uns 159 graus i uns 10 minutets.
5. Mentrestant, durant 5 minutets descongelem la carn picada (que havíem triturat congelat amb la carn sobrant del caldo que fa la Catalina)
6. A continuació barregem la carn amb el sofregit i la carn de l'albergínia. Farcim les dues meitats, salpebrem i cobrim amb formatge ratllat.
7. Deu minutets a l'airfryer a 180 graus i llestos.
Bon profit i que us reaprofiti!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLAMINERA AMB SALSA DE CASTANYES

Ingredients: 1 Kg de llaminera de porc 1 ceba 1 porro Uns xampinyons Unes llanegues Un grapat de castanyes cuites Combinat de fruits secs  O...