divendres, 15 de novembre del 2024

WELLINGTON DE SALMÓ AMB ESPINACS, ENCENALLS DE PERNIL I FORMATGE SENSE LACTOSA

1. Netejar bé els lloms de salmó i treure la pell. Si són molt gruixuts tallar-los per la meitat.
2. Preparar els espinacs amb taquitos de pernil i ceba confitada.
3. Tallar la pasta de full, punxar amb una forquilla on anirà el farcit.
4. Col.locar els espinacs ja sofregits, una capa de crema de formatge. 
5. A sobre els lloms de salmó, una altra capa de formatge i coberts per la darrera capa de salmó.
6. Tanquem el farcit.
7. Anem decorant la part superior, el pinten amb ou.  Afegim ametlles, llavoretes i el que se'ns acudeixi...
8. Pre-escalfem el forn a 210° durant 10 minuts. Enfornem 25 minuts o fins que comenci a agafar color.
Un cop ben cuit el servim. Mireu quina pinta que fa el farcit. Mmmmmmmm!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada