divendres, 2 d’agost del 2024

VERDURES ARREBOSSADES AMB QUATRE SALSES

 Per fer la massa d’arrebossat


220 gr farina
2 ous
pols per fornejar
1 cullereta de sal
1 cullereta de pebre bo
pimentón 1/2
cúrcuma (substituïnt el colorant)
1 chorrito de aceite de oliva

-BATIR
-Anar afegint cervesa (ben freda) fins aconseguir l’espessor desitjat
-Ha de quedar ni líquid ni espés
1h reposant al frigorífic

(atenció al temps de bollir de la col-i-flor uns diuen 4 minuts altres 3/4 d’hora
l’abuela diu que la va punxant perquè tampoc és bo que es desfaci).


1. AGRIDOLÇA

15g de maicena
70gr vinagre de vino blanco
150g de zumo de limón
80 gr de azúcar o paneka
100gr de agua


2. SALSA DE POMA

Ceba caramelitzada
Pochar pomes
cognac y reducir
caldo de verdura
suc de llimona
10 minuts de bollimenta
nata líquida
triturar tot plegat

3. SALSA DE CILANTRO

cilangro
all en pols
got suc de llimona
got aigua
espesar amb mayonesa

4. SALSA MORNAY

90gr mantega
1/2 tassa de farina
1 cullereta de mostassa
100 gr del formatge que més agradi (chedar)
nou moscada
sal i pebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada