divendres, 7 de març del 2025

MONGETES AMB FRUITS DEL MAR

 300 g de mongeta blanca

Gambetes pelades crues
Cloïsses del Pacífic
Ceba caramelitzada 
Un gra d'all
Gotet de vi blanc
Pimentó coent
Sal
All i julivert

Una deliciosa recepta de batalla en la qual els ingredients són inversament proporcionals al resultat final. Creieu-me deliciós.

1. Posem un grapat de gambetes crues a la paella.
2. Afegim l'all.
3. Al cap d'una estona afegim la ceba caramelitzada.
4. Posem les cloïsses al microones durant 3 O 5 minuts. Fins que s'obrin.
5. Afegim les cloïsses ja obertes aa paella de les gambetes, la ceba i l'all.
6. Afegim el got petit de vi blanc.
7. Pugem el foc perquè s'evapori l'alcohol.
8. Maregem les mongetes en una paella amb oli.
9. Posem la salsa amb les cloïsses i les gambetes a la paella de les mongetes. Barregem i salpebrem. També hi afegim el pimentó picant.
10. Tapem la paella i ho deixem durant 3 O 4 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada